• Visszajelzések •

Amikor várandós lettem,az öröm mellé párosult a félelem is. Az a kérdés járt a fejemben hogy “Ezt hogy fogom végig csinálni? Hogy fogom megélni a szülést?” Laura évek óta csodálatos barátnőm,ha Ő nincs,lehet,sőt biztos hogy nem éltem volna meg ilyen szépen a vàrandóság időszakát. Pedig akkor még csak nem is motoszkált a fejében hogy Ő ezzel a témával,a várandóssággal,szüléssel foglalkozni szeretne.Ha kérdésem volt,aggódtam,pànikoltam, segített és nyugtatott ahogy csak tudott.Amikor eljött A nap,minden olyan gyorsan történt.3héttel előbb kopogtatott be hozzánk a kis csodánk. Laurának egyből írtam hogy elfolyt a magzatvíz.Egyből vissza is írt,szép nyugodtan leírta a tanácsait,de az az energia ami átjött a szavaiból,szinte le is állt az idő körülöttem,mindent átgondoltam és úgy csináltam ahogy javasolta. Meleg fürdő,higgadtág... Végig chateltuk a kórházba vezető utat. A kórház,ahol szültem,rossz élményeket hagyott bennem. Egyedül vajúdtam a sötét!!!! szülőszobán,a férjemet is haza küldték. Elvoltam keseredve,be voltam pánikolva. Laura végig velem volt lelkileg,támogatott és nyugtatott. Csak arra ösztönzött hogy pozitív legyek,erős legyek,hisz nem sokára a kisbabámat tartom a kezemben. Hatalmas erőt adott nekem. Egész éjszaka virrasztott velem!!! Számomra ez hatalmas lelkitámasz volt ebben a nehéz időben. Nagyon hálás vagyok neki. Ezeket a sorokat most is könnyezve írom,mert neki köszönhetem hogy amennyire lehetett,pozitív voltam és kitartottam,erőt gyűjtöttem.Már akkor tudtam hogy neki ezt az utat kell hogy kövesse. Szerencsés az,akit végig kisér ezen a csodálatos úton!

❤️ 

• Török-Nemcsók Zsófia •

 

Nagyon nagy álmom volt már 1-2 éve, hogy én egy szülésfelkészítőn részt vehessek, és ne csak az internet és a cikkek által tudjak tájékozódni, hanem egy szakembertől, egy olyan valakitől, aki tanult és fogalakozott ezen témával. Ma a legtöbb szülésfelkészítőre kismamákat várnak legalábbi ez a legtöbb helyen a nézet. Az első alkalom után teljesen hatása alá kerültem, egész éjszaka szültem vagy születtem (szépek az álmok, de van hátránya, hogy pontosan nem emlékszik rá az ember a legtöbb esetben), nagyon sok plusz információt kaptam a vajúdás és szülés folyamatáról, én az aranyóra és a szoptatással kapcsolatos órán is. A könyvajánlót már most imádom és nagyon sok felkeltette az érdeklődésemet. A harmadik alkalom alatt beiktatott meditációt imádtam, nagyon jól levezetted és nagyon jól megjeleníthető volt képi síkon amiket mondtál közben, az meg nekem csak plusz élményt és érzést adott hogy amúgy is imádom hallgatni a hangszínedet ha egy hosszabb történetet mesélsz, mert megnyugtat és melegséget áraszt. Ezekért remélem egyszer valóban együtt élhetjük át a szülés és születés pillanatát, és a gyermekágyas időszakot.

• L.L. •

 

Először is szeretném megköszönni Neked azt az időt, amit a beszélgetésekre fordítottál. Köszönöm azt a nagy tudást és a sok tapasztalatot, amit átadtál, mert már most hasznosnak bizonyul, hiszen kicsit máshogy gondolkodom. Eddig is tudatosan készültem, de most még inkább a gondolataimmal is.  Most már tudom, vagyis sejtem, hogy tényleg ez a világ legszebb dolga! Gratulálok Neked ehhez a pályához, hisz nagyon illik hozzád és még több ilyen emberre lenne szüksége a világnak! Nagyon jó ilyen alapokkal készülni, tervezni, és tudni azt, hogy van kihez fordulni, ha az ember mégsem tud valamit. Egy biztos alapot kaptam, hogy mi az igaz és mire kell figyelni, nehogy eltérítsenek a helyes útról. Köszönök mindent!

• B.B. •

• Galéria •